Fargestyring for hybridproduksjon

Fujifilm arbeider med sitt nye kontrollsystem Pro File for prosessfarger. Den offisielle lanseringen finner sted på Fespa 2010, for løsningen som er utviklet for silketrykk med tradisjonelt eller digitalt utstyr. Pro File System er en kombinasjon av tre komponenter; Sericol farger, Acuity-skrivere og programvaren Color Gate. Med løsningen skal silketrykkere være i stand til å oppnå konsekvent fargehåndtering gjennom hele hybridproduksjonen, altså med kombinasjon av analoge og digitale maskiner. Løsningen er også kompatibel med ISO 12647–2 (FOGRA 39). Under Fespa 2010 vil Fujifilm vise løsningen sammen med den nyeste skriveren Acuity-skriveren, Advance HS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: