Ny farge fra Flint Group

Flint Group har utviklet en ny fargeserie med navnet Premo Film SxS, spesielt utviklet for å møte nye krav innenfor emballasjetrykkindustrien. Premo Film SxS er en vannbasert fleksofarge egnet for trykking på polyolefinfilm. Årsaken til at Flint Group har valgt å gjøre fargen vannbasert, er strengere miljøstandarder og høyere krav til bærekraftig produksjon. Ifølge selskapet har den nye fargen svært god festeevne på ikke-absorberende underlag. Blant sluttproduktene som Premo Film SxS egner seg for, finner vi blant annet plastposer og annen tynnplastemballasje.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: