Mer ferdiggjøring på Ipex

C.P. Bourg presenterer nyheter på Ipex i mai. Vi nevner BST-e, tårnarksamler som tar papirlengder opptil 60 cm slik at liggende A4 hefter er enkelt å produsere spesielt med den nye bookletmakeren BME, som har automatisert formatomstilling.
Bst20e bme 1 ecran for web

Bourg Near Line er også en nyhet for høyvolum digitalprint. Ferdiggjøringslinje med innhold av rilling, stifting, fals og treside skjæring til aktuelt hefteformat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: