HP på norske landeveier i mai og juni

Gregersen AS forteller at selskapet i slutten av mai legger ut til landsdekkende roadshow og vil mobilisere bransjen fra Tromsø til Kristiansand til å møte opp.
Roadshowet starter i Tromsø 25.05. og avslutter på Hamar 04.06.
– Vi ønsker å promotere HPs lateksskrivere og andre spennende storformatprodukter. Du får se storformatskannere, lateks- og vannbaserte skrivere, ripper og media. Informerer Rune Hanken hos Gregersen AS.


På hvert stoppested får du god anledning til hands-on demo av maskinvare og visning
av mediatyper og programvarer.
– Vår turnébuss er sprengfull av utstyr. Ved hvert stoppested vil salgskonsulentene våre gjerne la deg få teste utstyr og svare på spørsmål, avslutter Rune Hanken. Meld deg på via http://www.gregersen.no/default.pl?showPage=774, send en mail til roadshow@gregersen.no eller ring 23 17 52 00.

Roadshow-ruten;
25.05 Tromsø
26.05 Narvik
27.05 Fauske
28.05 Steinkjer
28.05 Trondheim
31.05 Molde
31.05 Ålesund
01.06 Bergen
02.06 Haugesund
02.06 Stavanger
03.06 Kristiansand
03.06 Larvik
03.06 Larvik
04.06 Hamar

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: