HP på norske landeveier i mai og juni

Gregersen AS forteller at selskapet i slutten av mai legger ut til landsdekkende roadshow og vil mobilisere bransjen fra Tromsø til Kristiansand til å møte opp.
Roadshowet starter i Tromsø 25.05. og avslutter på Hamar 04.06.
– Vi ønsker å promotere HPs lateksskrivere og andre spennende storformatprodukter. Du får se storformatskannere, lateks- og vannbaserte skrivere, ripper og media. Informerer Rune Hanken hos Gregersen AS.


På hvert stoppested får du god anledning til hands-on demo av maskinvare og visning
av mediatyper og programvarer.
– Vår turnébuss er sprengfull av utstyr. Ved hvert stoppested vil salgskonsulentene våre gjerne la deg få teste utstyr og svare på spørsmål, avslutter Rune Hanken. Meld deg på via http://www.gregersen.no/default.pl?showPage=774, send en mail til roadshow@gregersen.no eller ring 23 17 52 00.

Roadshow-ruten;
25.05 Tromsø
26.05 Narvik
27.05 Fauske
28.05 Steinkjer
28.05 Trondheim
31.05 Molde
31.05 Ålesund
01.06 Bergen
02.06 Haugesund
02.06 Stavanger
03.06 Kristiansand
03.06 Larvik
03.06 Larvik
04.06 Hamar

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: