Nytt og bredt fra Xerox

6204 copier right_web

Xerox melder at de nå lanserer en bredformatløsning, Xerox Wide Format 6204C. Løsningen henvender seg i første rekke til CAD-markedet, som arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsvirksomheter, men også til grafisk bransje. I følge Xerox er dette et budsjettvennlig alternativ for produksjon av tekniske dokumenter i sort-hvitt. Xerox 6204C kopierer og skanner i 600 x 600 dpi oppløsning, og kan produsere opp til fire A1-ark per minutt. Brukergrensesnittet er intuitivt, og gjør maskinen enkel å bruke. Systemet er skalerbart med valg som ekstra papirrull og økt hastighet med opp til fem A1-ark per minutt. Den nye maskinen er skalerbar med muligheter til å benytte en ekstra papirrull og hastighetsoppgradering opptil fem A1-sider i minuttet. Den kan også oppgraderes til en Xerox 6605 multifunksjonsløsning med fargeskanning. Etter planen er den leveringsklar nå i mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: