Nytt og bredt fra Xerox

6204 copier right_web

Xerox melder at de nå lanserer en bredformatløsning, Xerox Wide Format 6204C. Løsningen henvender seg i første rekke til CAD-markedet, som arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsvirksomheter, men også til grafisk bransje. I følge Xerox er dette et budsjettvennlig alternativ for produksjon av tekniske dokumenter i sort-hvitt. Xerox 6204C kopierer og skanner i 600 x 600 dpi oppløsning, og kan produsere opp til fire A1-ark per minutt. Brukergrensesnittet er intuitivt, og gjør maskinen enkel å bruke. Systemet er skalerbart med valg som ekstra papirrull og økt hastighet med opp til fem A1-ark per minutt. Den nye maskinen er skalerbar med muligheter til å benytte en ekstra papirrull og hastighetsoppgradering opptil fem A1-sider i minuttet. Den kan også oppgraderes til en Xerox 6605 multifunksjonsløsning med fargeskanning. Etter planen er den leveringsklar nå i mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *