Nytt og bredt fra Xerox

6204 copier right_web

Xerox melder at de nå lanserer en bredformatløsning, Xerox Wide Format 6204C. Løsningen henvender seg i første rekke til CAD-markedet, som arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsvirksomheter, men også til grafisk bransje. I følge Xerox er dette et budsjettvennlig alternativ for produksjon av tekniske dokumenter i sort-hvitt. Xerox 6204C kopierer og skanner i 600 x 600 dpi oppløsning, og kan produsere opp til fire A1-ark per minutt. Brukergrensesnittet er intuitivt, og gjør maskinen enkel å bruke. Systemet er skalerbart med valg som ekstra papirrull og økt hastighet med opp til fem A1-ark per minutt. Den nye maskinen er skalerbar med muligheter til å benytte en ekstra papirrull og hastighetsoppgradering opptil fem A1-sider i minuttet. Den kan også oppgraderes til en Xerox 6605 multifunksjonsløsning med fargeskanning. Etter planen er den leveringsklar nå i mai.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: