Rullbasert skriver for utendørsjobber

OceCS6400-128x69Océ introduserer en ny serie rullbaserte skrivere, Océ CS6400. Skriverne finnes i to bredder, 109 cm og 264 cm.

Skriverne arbeider med milde solvent-farger og kan kjøres i fire eller åtte farger. En nyhet er at CS6400-serien benytter grå farge. Ved åtte farger kjøres det med cmyk+ g + lc + lm + lg.

I fire farger er høyeste utskriftshastighet hele 100 kvadratmeter i timen, mens makshastigheten ved åtte farger er ca 50 kvadratmeter i timen. Mild-solvent-fargene hevdes å ha svært godt fargerom, de er beregnet for skiltløsninger og utskriftene oppgis å ha en utendørs levetid på opp til tre år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: