Rullbasert skriver for utendørsjobber

OceCS6400-128x69Océ introduserer en ny serie rullbaserte skrivere, Océ CS6400. Skriverne finnes i to bredder, 109 cm og 264 cm.

Skriverne arbeider med milde solvent-farger og kan kjøres i fire eller åtte farger. En nyhet er at CS6400-serien benytter grå farge. Ved åtte farger kjøres det med cmyk+ g + lc + lm + lg.

I fire farger er høyeste utskriftshastighet hele 100 kvadratmeter i timen, mens makshastigheten ved åtte farger er ca 50 kvadratmeter i timen. Mild-solvent-fargene hevdes å ha svært godt fargerom, de er beregnet for skiltløsninger og utskriftene oppgis å ha en utendørs levetid på opp til tre år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: