Stivbind i små opplag

web_unibind

IPEX: Jan Denies, produktutviklingssjef hos det belgiske selskapet Unibind, snakket seg varm om selskapets løsning for stivbindsbøker i små opplag. Unibind er sterke i kontormarkedet, men Case Maker 750 A er deres førte store løsning for trykkerier. Sammen med BCC10, en innbindningsløsning, kan man enkelt fremstille stivbindsbøker for B2B- og B2C-segmentet. I første rekke retter vi oss mot de svært populære fotobøkene, som med stive permer kan bli enda finere og mer robust, sier Jan Denies til AGIs Mattias Kristiansson på Ipex.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: