Stivbind i små opplag

web_unibind

IPEX: Jan Denies, produktutviklingssjef hos det belgiske selskapet Unibind, snakket seg varm om selskapets løsning for stivbindsbøker i små opplag. Unibind er sterke i kontormarkedet, men Case Maker 750 A er deres førte store løsning for trykkerier. Sammen med BCC10, en innbindningsløsning, kan man enkelt fremstille stivbindsbøker for B2B- og B2C-segmentet. I første rekke retter vi oss mot de svært populære fotobøkene, som med stive permer kan bli enda finere og mer robust, sier Jan Denies til AGIs Mattias Kristiansson på Ipex.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: