Helautomatisk arbeidsflyt fra Agfa

Michael-Brannback_web

IPEX: Hvert år kommer det en helt ny versjon av Agfas arbeidsflyt Apogee. I år er den store nyheten at utskytningen foregår fullstendig automatisk.
– De mange ulike utskytningsprogrammene som er laget på trykkeriene er borte, forteller Michael Brännback fra Agfa til AGIs Peter Ollén på Ipex.
– Her oppgir jeg hvilket format produktet skal ha, deretter forteller hvilke trykkpresser jobben skal produseres i. Til slutt må jeg angi hvilket format trykkarkene har. Direkte, basert på denne informasjonen, besørger Apogee en utskytning for meg. Bytter jeg til et tykkere papir, foretar systemet automatisk en tilpasningen til dette.
Systemet besørger også at det legges på strekkoder, passmerker og annen informasjon.
Michael Brännback forteller videre at det er enkelt å flytte jobben til en annen presse. – Gjennom å dra og slippe objekter kan jeg flytte jobben eller trykkarket fra en maskin til en annen. Når arket er flyttet til en ny maskin, tilpasses utskytningen til denne maskinen.
– Tilkoblet et MIS-system får systemet enkelt besked om at nå ligger jobben i andre maskiner og reserverer deretter plass i disse, avslutter Brännback.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: