Helautomatisk arbeidsflyt fra Agfa

Michael-Brannback_web

IPEX: Hvert år kommer det en helt ny versjon av Agfas arbeidsflyt Apogee. I år er den store nyheten at utskytningen foregår fullstendig automatisk.
– De mange ulike utskytningsprogrammene som er laget på trykkeriene er borte, forteller Michael Brännback fra Agfa til AGIs Peter Ollén på Ipex.
– Her oppgir jeg hvilket format produktet skal ha, deretter forteller hvilke trykkpresser jobben skal produseres i. Til slutt må jeg angi hvilket format trykkarkene har. Direkte, basert på denne informasjonen, besørger Apogee en utskytning for meg. Bytter jeg til et tykkere papir, foretar systemet automatisk en tilpasningen til dette.
Systemet besørger også at det legges på strekkoder, passmerker og annen informasjon.
Michael Brännback forteller videre at det er enkelt å flytte jobben til en annen presse. – Gjennom å dra og slippe objekter kan jeg flytte jobben eller trykkarket fra en maskin til en annen. Når arket er flyttet til en ny maskin, tilpasses utskytningen til denne maskinen.
– Tilkoblet et MIS-system får systemet enkelt besked om at nå ligger jobben i andre maskiner og reserverer deretter plass i disse, avslutter Brännback.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: