Først i Norge med XL 75

Stav trykkeri er det første trykkeriet i Norge med å investere i en Heidelberg XL 75, en 50×70-presse, med 5 fargeverk. XL_75-5
– Denne investeringen vil løfte trykkeriet vårt enormt og vil gjøre oss konkurransedyktige på flere områder. I denne kategorien er denne maskinen etter vår oppfatning det «råeste av det råe», forteller Lene Heia, daglig leder.
– Maskinen monteres i august, og vi gleder oss veldig, legger hun til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: