Først i Norge med XL 75

Stav trykkeri er det første trykkeriet i Norge med å investere i en Heidelberg XL 75, en 50×70-presse, med 5 fargeverk. XL_75-5
– Denne investeringen vil løfte trykkeriet vårt enormt og vil gjøre oss konkurransedyktige på flere områder. I denne kategorien er denne maskinen etter vår oppfatning det «råeste av det råe», forteller Lene Heia, daglig leder.
– Maskinen monteres i august, og vi gleder oss veldig, legger hun til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: