Først i Norge med XL 75

Stav trykkeri er det første trykkeriet i Norge med å investere i en Heidelberg XL 75, en 50×70-presse, med 5 fargeverk. XL_75-5
– Denne investeringen vil løfte trykkeriet vårt enormt og vil gjøre oss konkurransedyktige på flere områder. I denne kategorien er denne maskinen etter vår oppfatning det «råeste av det råe», forteller Lene Heia, daglig leder.
– Maskinen monteres i august, og vi gleder oss veldig, legger hun til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: