Nordisk bokdag for forlag

PUBLISERT: 31 mai 2010
OPPDATERT: 21 mars

Bokinnholdet distribueres i stadig flere former. Hvordan tilpasser nordiske forlag seg til den nye virkeligheten? Océ og samarbeidspartnere inviterer nå til nordisk bokdag med seminar, der sentrale aktører i verdikjeden for bøker presenterer synspunkter om bøker i forskjellige former.
Den nordiske bokdagen finner sted hos Holmbergs Malmö den 21. juni, og programmet er spennende. Blant annet vil 07-direktør og Intergraf-president Håvard Grjotheim drøfte hvorvidt overskudd på informasjon og underskudd på oppmerksomhet true boken som kilde til underholdning, kunnskap og informasjon.
Marit Ekelund Maitland, Forlagssjef for Digitala Medier, Natur & Kultur, vil snakke om hvordan forlagene nå utfordres, både som organisasjon og sine forretningsmodeller, og sammenlikner bok- og musikkbransjen, for å nevne noe.

Du kan melde deg på via www.oce.no, under «Anbefalt»/«I fokus» følg linken «pågående kampanjer» hvor du klikker deg inn på «Nordisk Bokdag». Océ forteller at om du kommer til København vil Océ sørge for transporten over sundet til Malmö.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag