Nordisk bokdag for forlag

Bokinnholdet distribueres i stadig flere former. Hvordan tilpasser nordiske forlag seg til den nye virkeligheten? Océ og samarbeidspartnere inviterer nå til nordisk bokdag med seminar, der sentrale aktører i verdikjeden for bøker presenterer synspunkter om bøker i forskjellige former.
Den nordiske bokdagen finner sted hos Holmbergs Malmö den 21. juni, og programmet er spennende. Blant annet vil 07-direktør og Intergraf-president Håvard Grjotheim drøfte hvorvidt overskudd på informasjon og underskudd på oppmerksomhet true boken som kilde til underholdning, kunnskap og informasjon.
Marit Ekelund Maitland, Forlagssjef for Digitala Medier, Natur & Kultur, vil snakke om hvordan forlagene nå utfordres, både som organisasjon og sine forretningsmodeller, og sammenlikner bok- og musikkbransjen, for å nevne noe.

Du kan melde deg på via www.oce.no, under «Anbefalt»/«I fokus» følg linken «pågående kampanjer» hvor du klikker deg inn på «Nordisk Bokdag». Océ forteller at om du kommer til København vil Océ sørge for transporten over sundet til Malmö.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: