Nordisk bokdag for forlag

Bokinnholdet distribueres i stadig flere former. Hvordan tilpasser nordiske forlag seg til den nye virkeligheten? Océ og samarbeidspartnere inviterer nå til nordisk bokdag med seminar, der sentrale aktører i verdikjeden for bøker presenterer synspunkter om bøker i forskjellige former.
Den nordiske bokdagen finner sted hos Holmbergs Malmö den 21. juni, og programmet er spennende. Blant annet vil 07-direktør og Intergraf-president Håvard Grjotheim drøfte hvorvidt overskudd på informasjon og underskudd på oppmerksomhet true boken som kilde til underholdning, kunnskap og informasjon.
Marit Ekelund Maitland, Forlagssjef for Digitala Medier, Natur & Kultur, vil snakke om hvordan forlagene nå utfordres, både som organisasjon og sine forretningsmodeller, og sammenlikner bok- og musikkbransjen, for å nevne noe.

Du kan melde deg på via www.oce.no, under «Anbefalt»/«I fokus» følg linken «pågående kampanjer» hvor du klikker deg inn på «Nordisk Bokdag». Océ forteller at om du kommer til København vil Océ sørge for transporten over sundet til Malmö.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: