Enklere å lage digitale tidsskrifter

Adobe Systems melder at de er ute med ny teknologi for å gjøre det enklere å lage digitale utgaver av tidskrifter, og at de har samarbeidet nært med tidsskriftet Wired i dette arbeidet. Nylig lanserte Wired en digital utgave for iPad-brukere, og denne ble laget med Adobes nye programvare for digitale magasiner. Wired har også medvirket i utviklingen og kommet med input til Adobes nye Digital Viewer-teknologi.

− Resultatet av Adobes samarbeid med Wired er et format for digitale magasiner som gir brukerne engasjerende opplevelser og gjør det mulig å skape unikt innhold med design og utforming som skiller seg fra mengden i den digitale avisverden. Etter planen vil vi gjøre Digital Viewer-programvaren tilgjengelig for alle medieselskap og utvikler også nye versjoner som fungerer på flere hardware-plattformer. Alle som i dag benytter InDesign CS5 til tidsskrift- og avisproduksjon, skal vite at man nå enkelt kan fremstille digitale utgaver av sine utgivelser, sier David Burkett, sjef for Creative Solutions hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: