Enklere å lage digitale tidsskrifter

Adobe Systems melder at de er ute med ny teknologi for å gjøre det enklere å lage digitale utgaver av tidskrifter, og at de har samarbeidet nært med tidsskriftet Wired i dette arbeidet. Nylig lanserte Wired en digital utgave for iPad-brukere, og denne ble laget med Adobes nye programvare for digitale magasiner. Wired har også medvirket i utviklingen og kommet med input til Adobes nye Digital Viewer-teknologi.

− Resultatet av Adobes samarbeid med Wired er et format for digitale magasiner som gir brukerne engasjerende opplevelser og gjør det mulig å skape unikt innhold med design og utforming som skiller seg fra mengden i den digitale avisverden. Etter planen vil vi gjøre Digital Viewer-programvaren tilgjengelig for alle medieselskap og utvikler også nye versjoner som fungerer på flere hardware-plattformer. Alle som i dag benytter InDesign CS5 til tidsskrift- og avisproduksjon, skal vite at man nå enkelt kan fremstille digitale utgaver av sine utgivelser, sier David Burkett, sjef for Creative Solutions hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: