Enklere å lage digitale tidsskrifter

PUBLISERT: 8 juni 2010
OPPDATERT: 8 juni

Adobe Systems melder at de er ute med ny teknologi for å gjøre det enklere å lage digitale utgaver av tidskrifter, og at de har samarbeidet nært med tidsskriftet Wired i dette arbeidet. Nylig lanserte Wired en digital utgave for iPad-brukere, og denne ble laget med Adobes nye programvare for digitale magasiner. Wired har også medvirket i utviklingen og kommet med input til Adobes nye Digital Viewer-teknologi.

− Resultatet av Adobes samarbeid med Wired er et format for digitale magasiner som gir brukerne engasjerende opplevelser og gjør det mulig å skape unikt innhold med design og utforming som skiller seg fra mengden i den digitale avisverden. Etter planen vil vi gjøre Digital Viewer-programvaren tilgjengelig for alle medieselskap og utvikler også nye versjoner som fungerer på flere hardware-plattformer. Alle som i dag benytter InDesign CS5 til tidsskrift- og avisproduksjon, skal vite at man nå enkelt kan fremstille digitale utgaver av sine utgivelser, sier David Burkett, sjef for Creative Solutions hos Adobe.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie