Enklere å lage digitale tidsskrifter

Adobe Systems melder at de er ute med ny teknologi for å gjøre det enklere å lage digitale utgaver av tidskrifter, og at de har samarbeidet nært med tidsskriftet Wired i dette arbeidet. Nylig lanserte Wired en digital utgave for iPad-brukere, og denne ble laget med Adobes nye programvare for digitale magasiner. Wired har også medvirket i utviklingen og kommet med input til Adobes nye Digital Viewer-teknologi.

− Resultatet av Adobes samarbeid med Wired er et format for digitale magasiner som gir brukerne engasjerende opplevelser og gjør det mulig å skape unikt innhold med design og utforming som skiller seg fra mengden i den digitale avisverden. Etter planen vil vi gjøre Digital Viewer-programvaren tilgjengelig for alle medieselskap og utvikler også nye versjoner som fungerer på flere hardware-plattformer. Alle som i dag benytter InDesign CS5 til tidsskrift- og avisproduksjon, skal vite at man nå enkelt kan fremstille digitale utgaver av sine utgivelser, sier David Burkett, sjef for Creative Solutions hos Adobe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *