Gratis arbeidsflyt på nettet

WebProof har nå frigitt den profesjonelle arbeidsflytløsningen FreeWebFlow.com til gratis bruk.
WebFlow har i mange år vært benyttet i grafisk bransje, og kan altså nå lastes ned gratis fra www.FreeWebFlow.com.
I følge leverandøren gir WebFlow dem som arbeider med grafisk produksjon, en mulighet til å automatisere flere arbeidsprosesser og henvender seg til reklamebyråer, trykkerier, forlag, aviser og andre bedrifter med intern grafisk produksjon.
På www.FreeWebFlow.com kan du se hvordan du kan komme i gang med løsningen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: