Map overtar salget av Idem

idem_web

Map Norge melder at de har fått eksklusiv salgsrett i Norge for selvkopierende papir fra Idem. Det opplyses at sortimentet er det samme som tidligere har vært tilgjengelig, men med den viktige forskjellen at alt Map leverer vil være sertifisert i henhold til FSCs krav til bærekraftig skogbruk.
Jarle Ussvær, salgsdirektør i Map Norge AS, sier at de er stolte over å ha fått tilliten fra IdemPapers til å selge deres blankettklassiker på det norske markedet. – Dessuten løser Map med dette problemet for alle Idem-kunder når Papyrus nå har valgt en annen leverandør. Trykkeriene har ofte mange Idem artikler på lager, noe som gjør det vanskelig å bytte til annen kvalitet, ettersom man ikke kan blande ulike fabrikater i blankettsett med fakturaer og følgesedler. Nå kan de enkelt fortsette med Idem fra oss, sier han. Det opplyses at Map har eksklusiv salgsrett for Idem i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Map kommer til å fortsette med å lagerføre sitt andre selvkopierende papir, Giroform, i uforandret sortiment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *