Selvkopierende fra Papyrus

Papyrus melder at de har inngått et samarbeid med Kohler Paper Group for å kunne tilby kundene et selvkopierende papir av høy kvalitet. Dette selskapet produserer Reacto, og ifølge Papyrus er dette en leverandør som investerer i fremtiden. Produksjonen skjer ved to ulike tyske anlegg, i Oberkirch og Kehl. Reacto, som finnes både som selvkopierende og selvvirkende (self contained), både i rull og ark, og skal være i toppklasse både når det gjelder kjørbarhet og stivhet. Takket være lyse, friske farger skal det gi god lesbarhet, dessuten gir papirets overflatebehandling forutsetninger for gode limingsresultater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: