Selvkopierende fra Papyrus

Papyrus melder at de har inngått et samarbeid med Kohler Paper Group for å kunne tilby kundene et selvkopierende papir av høy kvalitet. Dette selskapet produserer Reacto, og ifølge Papyrus er dette en leverandør som investerer i fremtiden. Produksjonen skjer ved to ulike tyske anlegg, i Oberkirch og Kehl. Reacto, som finnes både som selvkopierende og selvvirkende (self contained), både i rull og ark, og skal være i toppklasse både når det gjelder kjørbarhet og stivhet. Takket være lyse, friske farger skal det gi god lesbarhet, dessuten gir papirets overflatebehandling forutsetninger for gode limingsresultater.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: