Mulig lysning for Heidelberg

Heidelbergs tall for sitt avvikende regnskapsår 2009/2010 ble dårlige, noe som også var forventet. Driftsresultatet endte på minus 130 millioner euro. Ordreinngangen falt fra 2,906 milliarder euro til 2,371 milliarder euro.

Imidlertid er det en positiv trend å spore i andre halvår av regnskapsåret. Bedre tall for tredje og fjerde termin, i kombinasjon med at innsparingene begynner å bære frukter, gjør at det ser lysere ut for regnskapsåret 2010/2011. Salgsvolumet økte med rundt 24 prosent i siste kvartal. Trykkpresseprodusenten opplyser at målet er å berge et nullresultat for inneværende år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: