Mulig lysning for Heidelberg

Heidelbergs tall for sitt avvikende regnskapsår 2009/2010 ble dårlige, noe som også var forventet. Driftsresultatet endte på minus 130 millioner euro. Ordreinngangen falt fra 2,906 milliarder euro til 2,371 milliarder euro.

Imidlertid er det en positiv trend å spore i andre halvår av regnskapsåret. Bedre tall for tredje og fjerde termin, i kombinasjon med at innsparingene begynner å bære frukter, gjør at det ser lysere ut for regnskapsåret 2010/2011. Salgsvolumet økte med rundt 24 prosent i siste kvartal. Trykkpresseprodusenten opplyser at målet er å berge et nullresultat for inneværende år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: