Mulig lysning for Heidelberg

Heidelbergs tall for sitt avvikende regnskapsår 2009/2010 ble dårlige, noe som også var forventet. Driftsresultatet endte på minus 130 millioner euro. Ordreinngangen falt fra 2,906 milliarder euro til 2,371 milliarder euro.

Imidlertid er det en positiv trend å spore i andre halvår av regnskapsåret. Bedre tall for tredje og fjerde termin, i kombinasjon med at innsparingene begynner å bære frukter, gjør at det ser lysere ut for regnskapsåret 2010/2011. Salgsvolumet økte med rundt 24 prosent i siste kvartal. Trykkpresseprodusenten opplyser at målet er å berge et nullresultat for inneværende år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: