Konkurrentene nøler ikke…

– Det er utrolig å registrere hvor raskt konkurrentene er på banen for å kapre kundene våre, forteller en opprørt eier av konkursbegjærte Stens Trykkeri, Trygve Blix. Så tidlig som en time etter at Blix forlot skifteretten etter å ha innlevert oppbudsbegjæringen, fikk han de første telefonene fra kunder som allerede var blitt oppringt av konkurrentene.

Den groveste av dem alle var likevel salgsansvarlig hos et trykkeri i Litauen, som i dag klokka 8.45 sendte ut en mail der de hevder at de allerede har kjøpt utstyret i boet og sitat: «dermed har utvidet produksjons kapasitet ytterligere».
– Bobestyreren reagerte kraftig på mailen, og vi tok umiddelbart kontakt med trykkeriet i Litauen for å gi uttrykk for at vi reagerer skarpt på disse løgnene. Boet er selvsagt ikke solgt ennå, så hva som skjer med våre maskiner er ennå ikke klart, kommenterer Blix.

– Våre kunder skal ikke bli skadelidende. Vi har registrert at flere av kundene reagerer på tildels usmakelig oppførsel fra flere av våre gamle konkurrenter og velger å følge oss i den løsningen vi finner for dem, sier Blix. Blix har etter eget utsagn en meget tung dag. Han kan likevel fortelle at han selv og foreløpig tre av medarbeiderne har signert kontrakt med 07-gruppen, og at dette kan komme til å gjelde flere av de 17 som i dag mister jobben.

For samarbeidspartnerne i Graforama er konkursen en tøff erfaring. – De opplever at et par vegger er falt ut, og vi  vil umiddelbart drøfte og finne en løsning for det videre samarbeidet, avslutter Blix.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: