Stens trykkeri konkurs

Stens trykkeri på Dilling ved Moss meldte oppbud i går, og 17 medarbeidere mister jobben. Trykkeriet i Moss har i lengre tid kjempet hardt om oppdragene, de siste årene som en av tre aktører i samarbeidskonstellasjonen Graforama, med de selvstendige selskapene RM Grafika og Pixelhospitalet. Sten Stubberud uttaler til NRK Østfold at det er den harde konkurransen med Øst-europa som er hovedårsaken til synkende omsetning.
Stens ble for få år siden overtatt av Trygve Blix. – I dag jobber vi for fullt for at kundene våre ikke skal bli skadelidende, og det skal vi få til, sier IT-ansvarlig Dag Johansen til AGI i formiddag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: