Liten rotasjonspresse fra KBA

PUBLISERT: 21 juni 2010
OPPDATERT: 21 juni

n45713 - kba_c16_web

Den tyske trykkpresseprodusenten KBA melder at de har utviklet en ny rotasjonspresse. Den har fått betegnelsen C16 og skal fylle et tomrom i markedet for 16-siders presser. Selskapet mener at det har vært mye fokus på større presser med opp til 96-sider. Det til tross for at halvparten av verdens rotasjonspresser er 16-siders maskiner, sier de. KBA mener at små presser mer effektivt kan produsere små volumer for mer nisjeorienterte oppgaver. KBAs C16 produseres i to utgaver, med hastighet på 55.000 eller 65.000 trykk i timen. Det plasserer denne pressen et sted mellom Compacta 215 og Compacta 217 i KBA-porteføljen. C16 er basert på en helt ny teknologiplattform, og mye av arbeidet er konsentrert rundt plateskift. Ifølge KBA kan man her foreta et fullstendig jobbskift på under 60 sekunder. KBAs teknologier Platetronic og Easytronic står sentralt i denne plattformen.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280