Liten rotasjonspresse fra KBA

n45713 - kba_c16_web

Den tyske trykkpresseprodusenten KBA melder at de har utviklet en ny rotasjonspresse. Den har fått betegnelsen C16 og skal fylle et tomrom i markedet for 16-siders presser. Selskapet mener at det har vært mye fokus på større presser med opp til 96-sider. Det til tross for at halvparten av verdens rotasjonspresser er 16-siders maskiner, sier de. KBA mener at små presser mer effektivt kan produsere små volumer for mer nisjeorienterte oppgaver. KBAs C16 produseres i to utgaver, med hastighet på 55.000 eller 65.000 trykk i timen. Det plasserer denne pressen et sted mellom Compacta 215 og Compacta 217 i KBA-porteføljen. C16 er basert på en helt ny teknologiplattform, og mye av arbeidet er konsentrert rundt plateskift. Ifølge KBA kan man her foreta et fullstendig jobbskift på under 60 sekunder. KBAs teknologier Platetronic og Easytronic står sentralt i denne plattformen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *