Smart innplasting for små volumer

Svenske O. Möllerström har en liten men smart innplastingsløsning i sitt utvalg. Den har betegnelsen Minipac og er en halvautomatisk innplastingsløsning for trykksaker med A3 som maksimalt format. Maksimal tykkelse for det trykte materialet som skal innplastes er 22 millimeter. Minipac henvender seg til små og mellomstore trykkerier, og til de store trykkeriene som ønsker å utvide mulighetene sine med innplasting av mindre volumer. Det er også mulig å trykke på plast ved hjelp av inkjetteknologi. Utstyret veier 130 kg og mates manuelt. Ifølge Morgan Möllerström hos produsenten kan den foreta rundt tjue innplastinger i minuttet. Opptransportør, innmatingsbane og mater er opsjoner for Minipac, som har en listepris på drøyt 50.000 svenske kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: