Ny proffskjerm fra NEC

n45725 - nec_web

NEC lanserer nå første modell i sin neste generasjon skjermer for fargekritiske oppgaver. Den har fått betegnelsen Spectraview Reference 241, og ifølge produsenten er den nye proffskjermen i stand til å vise 98 prosent av fargerommet Adobe RGB. Dessuten inngår såkalte lookup-tables (LUT) for fargerom-emulering og 14 bits LUT for hver RGB-kanal. Lysstyrken er 360 candela per kvadratmeter og maksimal oppløsning oppgis å være 1920 x 1200 piksler. Skjermen er TCO 5.0-sertifisert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: