Smart Styles for Adobe CS5

Woodwing Software er på gang med sitt verktøy Smart Styles for Adobe CS5. Smart Styles er utviklet for å automatisere formatering av tekst og objekter i Adobe InDesign. Den nye versjonen av innstikksprogrammet støtter også Adobes nye verktøy for produksjon av digitalt materiale, inkludert alt fra interaktive knapper til animasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: