Canon med sort/hvitt for hustrykkeriet

PUBLISERT: 4 august 2010
OPPDATERT: 4 august

n45802 - canon imagerunner svartvit_web

Canons tre nye produksjonsplattformer for sort/hvitt er utviklet spesielt for hustrykkerier og hurtigtrykkerier. Dette er den lanseringen av sort/hvitt-enheter for den grafiske bransjen som Canon har utviklet på sin plattform Image Runner Advance. De nye modellene har betegnelsene 8085, 8095 og 8105, og disse gjenspeiler utskriftskapasitet på henholdsvis 85, 95 og 105 sider i minuttet. De nye enhetene er i stand til å håndtere papirtykkelser på 256 g/kvm (opptil 220 g/kvm i dupleks) og et arkformat større enn SRA3. Samtlige tre modeller kan konfigureres med enten Fiery-rip eller intern rip-kontroller for Adobe Postscript eller PCL, avhengig av kundens produksjonsmiljø. Den nye programvareplattformen vil ifølge Canon være lettere å integrere i kundens eksisterende miljø. Med i løsningen er også verktøy for tosidig fargeskanning, og inline ferdiggjøring kan leveres i form av hulling, stifting (opptil 100 ark), ryggstifting (opptil 20 ark), kanttrimming og seks typer falsing; z-fals, trekkspillfals, to typer C-fals, midtfals og dobbel parallellfals.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324