Ny PDF-modul til KBA Densitronic

n45811 - kba-planer_web

KBA melder at de har utviklet en ny modul til sin spektrofotometerløsning for arkoffset, Densitronic Professional. Den nye modulen, Densitronic PDF Reader, er et skannersystem som kobles til trykkpressen. Ifølge KBA gir Densitronic PDF Reader en rekke fordeler for trykkerier med KBA-presser. Blant annet kan man få detaljerte kvalitetsrapporter og redusert makulatur gjennom feilrapporter i forkant av at jobbene påbegynnes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: