Masterlite med LED-skinne for skilt

Masterlite melder at de nylig lanserte LED-skinnen Dragon for innvendig belysning av lysskilt og lignende formål. LED-skinnen er basert på Osrams lysdiodeserie Dragon, med en vinkel på 170 grader, en effektivitet på 80 lumen per watt og en levetid på 60.000 timer. LED-skinnen egner seg for storformatformål, eksempelvis dukskilter. Den leveres i to varianter: 700 mm 6 watt og 1600 mm 12 watt. Skinnene drives av en LED-enhet på 75 watt, som kan mate opptil seks 12-watts LED-skinner. Skinnene kobles sammen med innstikkssplinter som sikrer rask installasjon. Masterlite samarbeider tett med Osram, og tilbyr foruten LED-skinnen Dragon, hele Osrams spekter av LED-produkter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: