Fleksible fotoalbum

Det nederlandske selskapet Memolio melder at de tilbyr en ny metode for å produsere fotoalbum. På selskapets nettsider kan kundene laste opp 24 bilder som trykkes dobbeltsidig på begge sider i et format som er inspirert av en iPod. Bildene er trykt på et plastmateriale som er 350 mikron tykt i størrelse 103 x 65 millimeter. De tolv plastbrikkene festes i et hjørne, noe som betyr at hvert bilde kan vises individuelt.
– Vi ønsket å bidra til bruk av digitale bilder som ellers bare finnes på harddisker eller på nettet, sier Memolios markedssjef Doris Tamminga. Vi ønsket å finne en måte å vise bildene på i et enkelt og fleksibelt album. I øyeblikket produseres de små albumene på en HP Indigo 5500. Bildene konverteres til PDF-format og alle jobber produseres via en HP Smart Stream Ultra Print Server.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: