Fleksible fotoalbum

Det nederlandske selskapet Memolio melder at de tilbyr en ny metode for å produsere fotoalbum. På selskapets nettsider kan kundene laste opp 24 bilder som trykkes dobbeltsidig på begge sider i et format som er inspirert av en iPod. Bildene er trykt på et plastmateriale som er 350 mikron tykt i størrelse 103 x 65 millimeter. De tolv plastbrikkene festes i et hjørne, noe som betyr at hvert bilde kan vises individuelt.
– Vi ønsket å bidra til bruk av digitale bilder som ellers bare finnes på harddisker eller på nettet, sier Memolios markedssjef Doris Tamminga. Vi ønsket å finne en måte å vise bildene på i et enkelt og fleksibelt album. I øyeblikket produseres de små albumene på en HP Indigo 5500. Bildene konverteres til PDF-format og alle jobber produseres via en HP Smart Stream Ultra Print Server.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: