Forlagssamarbeid om digitale magasiner

n45819 - Nordic Digital Magazine Initiative_web

Bonnier, Aller og Egmont melder at de har innledet et samarbeid om utvikling av digitale magasiner. Nordic Digital Magazine Initiative skal føre til en standard for e-aviser og en felles butikk.
– Samlet publiserer vi hundrevis av titler som leses av millioner av mennesker hver måned. Det er viktig at vi har en dialog med alle partnerne i verdikjeden, fra leverandører til annonsører og lesere. Alt for å kunne fortsette å gi leserne den opplevelsen vi vet at de setter pris på og er villige til å betale for. Vi tror at NDMI er viktig for forbrukerne, uttaler Ulrika Saxon (bildet), administrerende direktør i Bonnier Magazine Group.

– Våre kunder elsker sine magasiner. Vi ønsker å sikre at våre lesere kan få en like flott opplevelse med leseplatene som kommer. Vi har en periode med teknologisk fragmentering foran oss, og vi kommer til å arbeide for åpne standarder og enkel distribusjon over alle relevante plattformer, uttaler Erik Aller i Aller-konsernet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: