YrkesNM 2010 på Lillehammer

Nå er startskuddet gått for kvalifisering til YrkesNM på Lillehammer i oktober. Nå anbefales alle nyutdannede mediegrafikere, lærlinger og elever på Medier og kommunikasjon til å delta.tilkvalik

YrkesNM arrangeres annet hvert år, og det er lov å delta flere ganger. Ideen er å vise elever og bedrifter hvor flinke lærlinger faktisk er. Samtidig gir det en mulighet for å lære mer om yrket.

En av de best plasserte vil få tilbud om å delta i EM (Euroskills) og VM (Worldskills).

Mer informasjon og oppgave får du vedå ringe 934 93 280 eller gå inn på www.opplaringssenteret.no.

Frist for innlevering er 13. september 2010.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: