YrkesNM 2010 på Lillehammer

Nå er startskuddet gått for kvalifisering til YrkesNM på Lillehammer i oktober. Nå anbefales alle nyutdannede mediegrafikere, lærlinger og elever på Medier og kommunikasjon til å delta.tilkvalik

YrkesNM arrangeres annet hvert år, og det er lov å delta flere ganger. Ideen er å vise elever og bedrifter hvor flinke lærlinger faktisk er. Samtidig gir det en mulighet for å lære mer om yrket.

En av de best plasserte vil få tilbud om å delta i EM (Euroskills) og VM (Worldskills).

Mer informasjon og oppgave får du vedå ringe 934 93 280 eller gå inn på www.opplaringssenteret.no.

Frist for innlevering er 13. september 2010.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: