Inkjet for wellpapir

Sun Automation og Kodak har utviklet en inkjetmaskin utviklet spesielt for wellpapp-produkter. Skriveren Corr Stream er basert på Versamark-teknologi og er utviklet i samarbeid med Kodak. Corr Stream benytter 20 skrivehoder og har en produksjonshastighet på opptil 152 meter i minuttet. Maskinen har maksimal utskriftsbredde på 1143 millimeter og den kan håndtere wellpapp i bredder inntil 1524 mm. Kodaks strategi for inkjet innebærer at de arbeider for å utvide bruksområdene, fra de mer tradisjonelle, som transaksjonstrykking og transpromo, til bokproduksjon og emballasjetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: