Inkjet for wellpapir

Sun Automation og Kodak har utviklet en inkjetmaskin utviklet spesielt for wellpapp-produkter. Skriveren Corr Stream er basert på Versamark-teknologi og er utviklet i samarbeid med Kodak. Corr Stream benytter 20 skrivehoder og har en produksjonshastighet på opptil 152 meter i minuttet. Maskinen har maksimal utskriftsbredde på 1143 millimeter og den kan håndtere wellpapp i bredder inntil 1524 mm. Kodaks strategi for inkjet innebærer at de arbeider for å utvide bruksområdene, fra de mer tradisjonelle, som transaksjonstrykking og transpromo, til bokproduksjon og emballasjetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: