Ny EFI-rip for iGen4

PUBLISERT: 25 august 2010
OPPDATERT: 25 august

EFI kunngjorde sist uke at deres neste generasjon Fiery-plattform vil støtte Xerox’ digitalpresse iGen4. I følge EFI vil Fiery og iGen4 i kombinasjon gi førsteklasses fargekvalitet og arbeidsflyt.

Lanseringen av EX Print Server for iGen4 kommer kort tid etter at Fiery-teknologien har fått støtte for Xerox Color 800/1000. Denne serverplattformen bygger på den nye Fiery System 9 R2 plattformen, med 35 prosent økning i rippehastighet sammenlignet med forrige generasjon. EFI mener denne iGen4 er en ideell presse for produksjon av direktereklame, trykk med variable data og fotobøker, og at deres ripløsning bør være førstevalget for grafiske utøvere.

– Vår nyeste Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på dagens tøffe bransjekrav, og vi har samarbeidet nært med Xerox for å tilfredsstille kravene de står overfor,» forteller John Henze, vice president for Fiery marketing hos EFI.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1