Ny EFI-rip for iGen4

EFI kunngjorde sist uke at deres neste generasjon Fiery-plattform vil støtte Xerox’ digitalpresse iGen4. I følge EFI vil Fiery og iGen4 i kombinasjon gi førsteklasses fargekvalitet og arbeidsflyt.

Lanseringen av EX Print Server for iGen4 kommer kort tid etter at Fiery-teknologien har fått støtte for Xerox Color 800/1000. Denne serverplattformen bygger på den nye Fiery System 9 R2 plattformen, med 35 prosent økning i rippehastighet sammenlignet med forrige generasjon. EFI mener denne iGen4 er en ideell presse for produksjon av direktereklame, trykk med variable data og fotobøker, og at deres ripløsning bør være førstevalget for grafiske utøvere.

– Vår nyeste Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på dagens tøffe bransjekrav, og vi har samarbeidet nært med Xerox for å tilfredsstille kravene de står overfor,» forteller John Henze, vice president for Fiery marketing hos EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: