Ny EFI-rip for iGen4

EFI kunngjorde sist uke at deres neste generasjon Fiery-plattform vil støtte Xerox’ digitalpresse iGen4. I følge EFI vil Fiery og iGen4 i kombinasjon gi førsteklasses fargekvalitet og arbeidsflyt.

Lanseringen av EX Print Server for iGen4 kommer kort tid etter at Fiery-teknologien har fått støtte for Xerox Color 800/1000. Denne serverplattformen bygger på den nye Fiery System 9 R2 plattformen, med 35 prosent økning i rippehastighet sammenlignet med forrige generasjon. EFI mener denne iGen4 er en ideell presse for produksjon av direktereklame, trykk med variable data og fotobøker, og at deres ripløsning bør være førstevalget for grafiske utøvere.

– Vår nyeste Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på dagens tøffe bransjekrav, og vi har samarbeidet nært med Xerox for å tilfredsstille kravene de står overfor,» forteller John Henze, vice president for Fiery marketing hos EFI.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: