Ny EFI-rip for iGen4

PUBLISERT: 25 august 2010
OPPDATERT: 25 august

EFI kunngjorde sist uke at deres neste generasjon Fiery-plattform vil støtte Xerox’ digitalpresse iGen4. I følge EFI vil Fiery og iGen4 i kombinasjon gi førsteklasses fargekvalitet og arbeidsflyt.

Lanseringen av EX Print Server for iGen4 kommer kort tid etter at Fiery-teknologien har fått støtte for Xerox Color 800/1000. Denne serverplattformen bygger på den nye Fiery System 9 R2 plattformen, med 35 prosent økning i rippehastighet sammenlignet med forrige generasjon. EFI mener denne iGen4 er en ideell presse for produksjon av direktereklame, trykk med variable data og fotobøker, og at deres ripløsning bør være førstevalget for grafiske utøvere.

– Vår nyeste Fiery-teknologi ble utviklet med tanke på dagens tøffe bransjekrav, og vi har samarbeidet nært med Xerox for å tilfredsstille kravene de står overfor,» forteller John Henze, vice president for Fiery marketing hos EFI.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag