Bedre bilder i mindre lys

canon_cmos1_web

Canon hevder å ha utviklet verdens største CMOS-brikke, med en brikkestørrelse på 202 x 205 mm. CMOS-brikker benyttes i digitale kameraer, og den utvidede størrelsen skal føre til at sensoren har større lyssamlende evne og kan ta bilder i én hundrededel av den lysmengden som et profesjonelt digitalt speilreflekskamera krever. Med tanke på hvordan utviklingen innenfor lysfølsomhet for kameraer har vært bare de siste par årene, med modeller som tar tilnærmet støyfrie bilder ved 1600 og 3200 ISO, er dette i så fall imponerende. Teknologien skal også forbedre lysfølsomheten ved videoopptak, slik at man kan ta video med 60 bilder i sekundet ved kun 0,3 lux lysmengde.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: