NHO Grafisk sitt Landsmøte åpner

For en time siden åpnetLandsmøtet for web NHO Grafisk sitt Landsmøte i Kristiansand. Det stiller omkring 130 delegater fra norske grafiske bedrifter til tre dager med fag, samvær, møter og valg. NHO Grafisk er tilfreds med antall deltagere, medlemstallet tatt i betraktning. Antall medlemmer er nå døye 200 bedrifter.
Motto for årets Landsmøte er «Yes, we can!»

Møtet starter med lanseringen av Print Power Norge. Print Power er  et kommunikasjons- og markedsføringssamarbeid der alle de store aktørene langs trykksakens verdikjede snakker samme språk og bruker kvalitetssikrede fakta. Det er knyttet store forventninger til PrintPower, en kampanje de fleste i bransjen vil støte på i ulike samenhenger i tiden som kommer.

Av andre poster på programmet kan vi nevne at Finn Obbekær  fra danskenes svar på NHO Grafisk sitt bud på trykksakens status og fremtidsutsiker. Møtete vil også løfte frem e-Gutenbergprosjektet, oppsummere status samt gi et kvalifisert bud på hvor bransjen står i 2020.

– Vi ser frem til samvær, mye inspirasjon og utveksling av gode ideer, sier kommunikasjonsansvarlig Pål Stensaas.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: