Nye nettverksskannere fra Canon

canon_skanner1_web

Canons nye nettverksskannere ScanFront 300 og 300P håndterer både sorthvitt og farger, og sørger for at det er lettere å etablere en digital dokumentflyt. De skanner opptil 30 sider i minuttet, og skal være blant de minste i sin klasse. Fra produsenten opplyses det at de kan skanne direkte til e-post, FTTP, delte mapper, USB, faks-server eller printere, og at sikkerhetsnivået sikres gjennom blant annet fingeravtrykkgjenkjennelse før bruk. Modellene administreres direkte over nettverket,

En enkel nettleser betyr at IT – administratoren tar i bruk, oppdaterer, administrerer og gjenoppretter filer fra enhver mobil lokasjon. Det nye ScanFront – administrasjonsverktøyet gjør at man oppdaterer til et utvalg produkter i ulike avdelinger og kontorer parallelt, og dermed reduserer både IT-kostnader og tidsbruk. Begge skannerne er tilpasset Energy Star- og ROHS-direktivet, og inneholder tilleggsfunksjoner som automatisk fargegjenkjennelse, retting av tekstorientering og skanningmodus for ekstra lange dokumenter.

– Produktene gjør det enklere enn noensinne å introdusere dokumentadministrasjonsløsninger i bedrifter. Strømlinjeforming av prosesser er stadig viktigere på det moderne kontoret slik at medarbeidere deler, sparer og får tilgang på informasjon effektivt, sier Toril Røstum, produktsjef hos Canon Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: