Fotoutskrifter uten PostScript-RIP

epson1

Epson melder at det nå er mulig å skrive ut PostScript-illustrasjoner, EPS-illustrasjoner og forløpninger direkte fra en rekke verktøy, uten PostScript-RIP, på Epsons fotoskrivere. Dette er blant temaene de viser i sitt Print Academy, der de tilbyr deltagere fra reklame- og grafisk bransje innføring i hvordan dette kan foregå mest mulig effektivt fra verktøy som Adobe Acrobat Pro, Illustrator, InDesign og Apple Pages. Ved «akademiet» bruker de fotograf Jon Rune Trengeeid som instruktør, en reklamefotograf med mer enn ti års erfaring med Photoshop-arbeid. Kursene ved Epson Print Academy holdes som dagskurs i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: