Fotoutskrifter uten PostScript-RIP

epson1

Epson melder at det nå er mulig å skrive ut PostScript-illustrasjoner, EPS-illustrasjoner og forløpninger direkte fra en rekke verktøy, uten PostScript-RIP, på Epsons fotoskrivere. Dette er blant temaene de viser i sitt Print Academy, der de tilbyr deltagere fra reklame- og grafisk bransje innføring i hvordan dette kan foregå mest mulig effektivt fra verktøy som Adobe Acrobat Pro, Illustrator, InDesign og Apple Pages. Ved «akademiet» bruker de fotograf Jon Rune Trengeeid som instruktør, en reklamefotograf med mer enn ti års erfaring med Photoshop-arbeid. Kursene ved Epson Print Academy holdes som dagskurs i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: