Ferag med ny fals og stift

PUBLISERT: 20 september 2010
OPPDATERT: 20 september

n46004-ferag1_web-108x128

Ferag melder at de har spennende nyheter på Ifra Expo i Hamburg i begynnelsen av oktober. Det gjelder blant annet en kombinert fals- og stiftemaskin for å oppnå bedre fleksibilitet i avisproduksjonen. Den nye maskinen Fold n Stitch er en maskin som både falser og stifter i samme prosess. Det høres jo ut som kjent teknologi, men ifølge Ferag har den unike fordeler. Løsningen består av kvartfalsenheten Streamfold, som ble lansert på Ifra ifjor. Til denne enheten har Ferag utviklet en ryggstiftefunksjon.
– Den mobile kvartfalsenheten og ryggstifteenheten kan raskt flyttes mellom stasjonene, og dermed kobles inline til en rekke ulike linjer, forteller Jürg Möckli, administrerende direktør i Ferag. Han legger til at linjen også kan mates i en frittstående modus med Ferags Jetfeeder.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280