Ferag med ny fals og stift

n46004-ferag1_web-108x128

Ferag melder at de har spennende nyheter på Ifra Expo i Hamburg i begynnelsen av oktober. Det gjelder blant annet en kombinert fals- og stiftemaskin for å oppnå bedre fleksibilitet i avisproduksjonen. Den nye maskinen Fold n Stitch er en maskin som både falser og stifter i samme prosess. Det høres jo ut som kjent teknologi, men ifølge Ferag har den unike fordeler. Løsningen består av kvartfalsenheten Streamfold, som ble lansert på Ifra ifjor. Til denne enheten har Ferag utviklet en ryggstiftefunksjon.
– Den mobile kvartfalsenheten og ryggstifteenheten kan raskt flyttes mellom stasjonene, og dermed kobles inline til en rekke ulike linjer, forteller Jürg Möckli, administrerende direktør i Ferag. Han legger til at linjen også kan mates i en frittstående modus med Ferags Jetfeeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: