Ferag med ny fals og stift

n46004-ferag1_web-108x128

Ferag melder at de har spennende nyheter på Ifra Expo i Hamburg i begynnelsen av oktober. Det gjelder blant annet en kombinert fals- og stiftemaskin for å oppnå bedre fleksibilitet i avisproduksjonen. Den nye maskinen Fold n Stitch er en maskin som både falser og stifter i samme prosess. Det høres jo ut som kjent teknologi, men ifølge Ferag har den unike fordeler. Løsningen består av kvartfalsenheten Streamfold, som ble lansert på Ifra ifjor. Til denne enheten har Ferag utviklet en ryggstiftefunksjon.
– Den mobile kvartfalsenheten og ryggstifteenheten kan raskt flyttes mellom stasjonene, og dermed kobles inline til en rekke ulike linjer, forteller Jürg Möckli, administrerende direktør i Ferag. Han legger til at linjen også kan mates i en frittstående modus med Ferags Jetfeeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: