Flextrus kjøper emballasjeselskap

PUBLISERT: 21 september 2010
OPPDATERT: 21 mars

Flextrus melder at de kjøper svenske Flexopac. Etter sammenslåingen håper selskapet å nå en omsetning på rundt 950 millioner svenske kroner. Flexopac leverer i hovedsak fleksibelt emballasjemateriell til den nordiske næringsmiddelindustrien. Selskapet omsetter for rundt 110 millioner kroner og har 35 ansatte. – Vi ser fram til å jobbe med Flexopac og Flexmed, og være med på å videreutvikle selskapene, uttaler Per Nyström, administrerende direktør i Flextrus. Han mener Flexopac vil bidra til å styrke selskapets nordiske posisjon, og derigjennom tilby næringsmiddelkundene et bredere produktutvalg. – Fusjonen mellom Flextrus, Flexopac og Flexmed representerer et viktig skritt mot vårt mål om å bli en moderne emballasjeleverandør, med produksjon og utvikling i Nord-Europa, der vi tilbyr kundene høy servicegrad, lokal tilstedeværelse og solid emballasjekompetanse.

– Vi er godt fornøyd med at både Flexopac og Flexmed er med og styrker Flextrus som et komplett og velrenommert selskap i Norden, uttaler Lennart Söderberg, styreleder i Flexopac.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324