Flextrus kjøper emballasjeselskap

Flextrus melder at de kjøper svenske Flexopac. Etter sammenslåingen håper selskapet å nå en omsetning på rundt 950 millioner svenske kroner. Flexopac leverer i hovedsak fleksibelt emballasjemateriell til den nordiske næringsmiddelindustrien. Selskapet omsetter for rundt 110 millioner kroner og har 35 ansatte. – Vi ser fram til å jobbe med Flexopac og Flexmed, og være med på å videreutvikle selskapene, uttaler Per Nyström, administrerende direktør i Flextrus. Han mener Flexopac vil bidra til å styrke selskapets nordiske posisjon, og derigjennom tilby næringsmiddelkundene et bredere produktutvalg. – Fusjonen mellom Flextrus, Flexopac og Flexmed representerer et viktig skritt mot vårt mål om å bli en moderne emballasjeleverandør, med produksjon og utvikling i Nord-Europa, der vi tilbyr kundene høy servicegrad, lokal tilstedeværelse og solid emballasjekompetanse.

– Vi er godt fornøyd med at både Flexopac og Flexmed er med og styrker Flextrus som et komplett og velrenommert selskap i Norden, uttaler Lennart Söderberg, styreleder i Flexopac.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: