Flextrus kjøper emballasjeselskap

PUBLISERT: 21 september 2010
OPPDATERT: 21 mars

Flextrus melder at de kjøper svenske Flexopac. Etter sammenslåingen håper selskapet å nå en omsetning på rundt 950 millioner svenske kroner. Flexopac leverer i hovedsak fleksibelt emballasjemateriell til den nordiske næringsmiddelindustrien. Selskapet omsetter for rundt 110 millioner kroner og har 35 ansatte. – Vi ser fram til å jobbe med Flexopac og Flexmed, og være med på å videreutvikle selskapene, uttaler Per Nyström, administrerende direktør i Flextrus. Han mener Flexopac vil bidra til å styrke selskapets nordiske posisjon, og derigjennom tilby næringsmiddelkundene et bredere produktutvalg. – Fusjonen mellom Flextrus, Flexopac og Flexmed representerer et viktig skritt mot vårt mål om å bli en moderne emballasjeleverandør, med produksjon og utvikling i Nord-Europa, der vi tilbyr kundene høy servicegrad, lokal tilstedeværelse og solid emballasjekompetanse.

– Vi er godt fornøyd med at både Flexopac og Flexmed er med og styrker Flextrus som et komplett og velrenommert selskap i Norden, uttaler Lennart Söderberg, styreleder i Flexopac.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag