Flextrus kjøper emballasjeselskap

Flextrus melder at de kjøper svenske Flexopac. Etter sammenslåingen håper selskapet å nå en omsetning på rundt 950 millioner svenske kroner. Flexopac leverer i hovedsak fleksibelt emballasjemateriell til den nordiske næringsmiddelindustrien. Selskapet omsetter for rundt 110 millioner kroner og har 35 ansatte. – Vi ser fram til å jobbe med Flexopac og Flexmed, og være med på å videreutvikle selskapene, uttaler Per Nyström, administrerende direktør i Flextrus. Han mener Flexopac vil bidra til å styrke selskapets nordiske posisjon, og derigjennom tilby næringsmiddelkundene et bredere produktutvalg. – Fusjonen mellom Flextrus, Flexopac og Flexmed representerer et viktig skritt mot vårt mål om å bli en moderne emballasjeleverandør, med produksjon og utvikling i Nord-Europa, der vi tilbyr kundene høy servicegrad, lokal tilstedeværelse og solid emballasjekompetanse.

– Vi er godt fornøyd med at både Flexopac og Flexmed er med og styrker Flextrus som et komplett og velrenommert selskap i Norden, uttaler Lennart Söderberg, styreleder i Flexopac.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *