Agfa Graphics drar opp resultatene

Agfas andre kvartal i år slo det første med god margin. Omsetningen steg med 8,7 prosent og endte på 736 millioner euro. Det er i første rekke det grafiske forretningsområdet som er motoren i Agfa-konsernet. Nettoresultatet endte på 39 millioner euro, sammenlignet med samme kvartal i fjor, der fasiten ble et tap på 9 millioner euro. Veksten i Agfa Graphics var høyest innenfor CTP, førtrykk og CTF. Også industriell inkjet kunne konstatere vekst i perioden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: