Agfa Graphics drar opp resultatene

Agfas andre kvartal i år slo det første med god margin. Omsetningen steg med 8,7 prosent og endte på 736 millioner euro. Det er i første rekke det grafiske forretningsområdet som er motoren i Agfa-konsernet. Nettoresultatet endte på 39 millioner euro, sammenlignet med samme kvartal i fjor, der fasiten ble et tap på 9 millioner euro. Veksten i Agfa Graphics var høyest innenfor CTP, førtrykk og CTF. Også industriell inkjet kunne konstatere vekst i perioden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: