Nye skjæremaskiner fra Morgana

morgana_web

Ferdiggjøringsleverandøren Morgana forteller at de har lansert en ny løsning med betegnelsen Digital Flexi Cut. Målet er å gjøre det enklere for trykkeriene å tilby spesialprodukter som krever stansing. Foruten stansing, kan Digital Flexi Cut også rille og false. Den håndterer en rekke ulike materialer, som papir, kartong, folie og PVC i gramvekter fra 35 til 450 gram/kvm. Produksjonskapasiteten er opptil 2000 ark i timen, og den håndterer arkformater fra 160 x 90 millimeter til 500 x 300 mm. Morgana opplyser at innstillingstiden er rundt tre minutter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: