Mer hvitt i Xeikons presser

n46018-xeikon_web-126x128

Ved å ta i bruk en ny hvit farge, utvider Xeikon mulighetene for sine digitale etikettmaskiner. Ifølge produsenten kan denne brukes på blant annet transparent film.

– Det er en økende interesse fra bedriftsmarkedet, fordi de opplever at merkevaren blir mer synlig med gjennomsiktige etiketter, sier Philip Weyman, leder for området Labels and Packaging hos Xeikon. Xeikon hevder å være den eneste etikettpresseprodusenten med denne muligheten. Xeikons etikettmaskiner har fem fargeenheter; fire for CMYK og en femte for spotfarger eller hvit farge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: