EFI med 33 produkter på Graph Expo

digital_print_servers

EFI forteller at de vil vise sine nyeste utgaver av EFI produkter på Graph Expo, inkludert MIS, web-to-print og prøvetrykksløsninger, neste generasjon Fiery digitale utskriftssservere, storformat inkjetskrivere, UV-baserte skrivere samt EFI Jetrion for industriell inkjet.

Graph Expo er en god anledning til å oppleve og lære om den nyeste teknologien, sier Guy Gecht, EFI CEO. – EFI fortsetter med å fokusere på områder der trykk kan skape fortjenestemuligheter og vekstmulighetene er gode. Vi ser fremover for vise hvordan våre nyskapende, integrerte løsninger kan skape vellykkede kunder innenfor vekstområdene, sier han. Totalt på messen vil EFI vise 33 Fiert-produkter, både på egen stand og hos samarbeidspartnere som Agfa, Canon, Epson, Xerox, Fujifilm, KomicaMinolta og andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: