EFI med 33 produkter på Graph Expo

PUBLISERT: 7 oktober 2010
OPPDATERT: 7 oktober

digital_print_servers

EFI forteller at de vil vise sine nyeste utgaver av EFI produkter på Graph Expo, inkludert MIS, web-to-print og prøvetrykksløsninger, neste generasjon Fiery digitale utskriftssservere, storformat inkjetskrivere, UV-baserte skrivere samt EFI Jetrion for industriell inkjet.

Graph Expo er en god anledning til å oppleve og lære om den nyeste teknologien, sier Guy Gecht, EFI CEO. – EFI fortsetter med å fokusere på områder der trykk kan skape fortjenestemuligheter og vekstmulighetene er gode. Vi ser fremover for vise hvordan våre nyskapende, integrerte løsninger kan skape vellykkede kunder innenfor vekstområdene, sier han. Totalt på messen vil EFI vise 33 Fiert-produkter, både på egen stand og hos samarbeidspartnere som Agfa, Canon, Epson, Xerox, Fujifilm, KomicaMinolta og andre.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie