EFI med 33 produkter på Graph Expo

digital_print_servers

EFI forteller at de vil vise sine nyeste utgaver av EFI produkter på Graph Expo, inkludert MIS, web-to-print og prøvetrykksløsninger, neste generasjon Fiery digitale utskriftssservere, storformat inkjetskrivere, UV-baserte skrivere samt EFI Jetrion for industriell inkjet.

Graph Expo er en god anledning til å oppleve og lære om den nyeste teknologien, sier Guy Gecht, EFI CEO. – EFI fortsetter med å fokusere på områder der trykk kan skape fortjenestemuligheter og vekstmulighetene er gode. Vi ser fremover for vise hvordan våre nyskapende, integrerte løsninger kan skape vellykkede kunder innenfor vekstområdene, sier han. Totalt på messen vil EFI vise 33 Fiert-produkter, både på egen stand og hos samarbeidspartnere som Agfa, Canon, Epson, Xerox, Fujifilm, KomicaMinolta og andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: