EFI med 33 produkter på Graph Expo

digital_print_servers

EFI forteller at de vil vise sine nyeste utgaver av EFI produkter på Graph Expo, inkludert MIS, web-to-print og prøvetrykksløsninger, neste generasjon Fiery digitale utskriftssservere, storformat inkjetskrivere, UV-baserte skrivere samt EFI Jetrion for industriell inkjet.

Graph Expo er en god anledning til å oppleve og lære om den nyeste teknologien, sier Guy Gecht, EFI CEO. – EFI fortsetter med å fokusere på områder der trykk kan skape fortjenestemuligheter og vekstmulighetene er gode. Vi ser fremover for vise hvordan våre nyskapende, integrerte løsninger kan skape vellykkede kunder innenfor vekstområdene, sier han. Totalt på messen vil EFI vise 33 Fiert-produkter, både på egen stand og hos samarbeidspartnere som Agfa, Canon, Epson, Xerox, Fujifilm, KomicaMinolta og andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: