Adobe vil vise deg CS5

Adobe vil gjerne vise deg hvordan du kan utnytte CS5, og sender sine «evangelister» ut for å møte kundene. Onsdag 13. oktober kommer de til Oslo, der du kan delta på et gratis heldagsseminar med Julianne Kost, Terry White, Greg Rewis og Jason Levine, Adobes fremste eksperter innenfor design, foto, Internett, video, mobilenheter og digital publisering.
Arrangementet foregår på Folketeateret i Oslo, og du kan selv bestemme hva du vil delta på. Vi tipper at Photoshop CS5 og Lightroom 3 for fotografer vil trekke mange folk, eller hva med en 45 minutters rundtur i nyeste versjoner av Photoshop, Indesign og Illustrator. Fullstendig program og påmelding på:

www.adobe.com/no/special/cs5tour/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: