Adobe vil vise deg CS5

Adobe vil gjerne vise deg hvordan du kan utnytte CS5, og sender sine «evangelister» ut for å møte kundene. Onsdag 13. oktober kommer de til Oslo, der du kan delta på et gratis heldagsseminar med Julianne Kost, Terry White, Greg Rewis og Jason Levine, Adobes fremste eksperter innenfor design, foto, Internett, video, mobilenheter og digital publisering.
Arrangementet foregår på Folketeateret i Oslo, og du kan selv bestemme hva du vil delta på. Vi tipper at Photoshop CS5 og Lightroom 3 for fotografer vil trekke mange folk, eller hva med en 45 minutters rundtur i nyeste versjoner av Photoshop, Indesign og Illustrator. Fullstendig program og påmelding på:

www.adobe.com/no/special/cs5tour/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: