Agfa med ny avisplatesetter på Ifra

agfa_web

Agfa lanserte en ny platesetter på Ifra; Advantage N XXT. Denne skal være den raskeste i Advantage N-familien, og retter seg mot avistrykkerier med høye kvalitetskrav og store produksjonsbehov. På IFRA ble Advantage N TR XXT vist, der den benyttet en flyttbar platelader med opptil 1500 plater, i kombinasjon med den nye VXCF85 COU (rengjøringsenhet) og de kjemifrie platene N92VCF.
Advantage N XXT skal være i stand til å håndtere produksjonsvolumer opptil 300 plater i timen ved 1270 dpi. Den vil være tilgjengelig med direktemating eller med en flyttbar plateenhet. Agfa regner med å begynne levering til kunder i februar 2011.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: