Hundre solgte Vutek GS3200

Mange investerer i storformatløsninger, og Efi melder nå at de har solgt sin Vutek GS3200 storformatskriver nummer 100. Det er det britiske selskapet Quarmby Colour som får æren av å få nummer 100 av denne modellen i hus. Denne rull-til-rull-modellen trykker i 3,2 meter bredde med UV-hybrid-teknologi. Det opplyses at kunden fra tidligere har to Vutek QS2000-maskiner, og nå altså investerer i storformatteknologi med åtte farger pluss hvit. Vutek GS3200 ble lansert i fjor, og produsenten mener det er den høye hastigheten, opptil 233 kvadratmeter i timen, i kombinasjon med fotokvalitet i 1000 dpi, som har gjort den til en suksesshistorie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *