Hundre solgte Vutek GS3200

Mange investerer i storformatløsninger, og Efi melder nå at de har solgt sin Vutek GS3200 storformatskriver nummer 100. Det er det britiske selskapet Quarmby Colour som får æren av å få nummer 100 av denne modellen i hus. Denne rull-til-rull-modellen trykker i 3,2 meter bredde med UV-hybrid-teknologi. Det opplyses at kunden fra tidligere har to Vutek QS2000-maskiner, og nå altså investerer i storformatteknologi med åtte farger pluss hvit. Vutek GS3200 ble lansert i fjor, og produsenten mener det er den høye hastigheten, opptil 233 kvadratmeter i timen, i kombinasjon med fotokvalitet i 1000 dpi, som har gjort den til en suksesshistorie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: