Hundre solgte Vutek GS3200

Mange investerer i storformatløsninger, og Efi melder nå at de har solgt sin Vutek GS3200 storformatskriver nummer 100. Det er det britiske selskapet Quarmby Colour som får æren av å få nummer 100 av denne modellen i hus. Denne rull-til-rull-modellen trykker i 3,2 meter bredde med UV-hybrid-teknologi. Det opplyses at kunden fra tidligere har to Vutek QS2000-maskiner, og nå altså investerer i storformatteknologi med åtte farger pluss hvit. Vutek GS3200 ble lansert i fjor, og produsenten mener det er den høye hastigheten, opptil 233 kvadratmeter i timen, i kombinasjon med fotokvalitet i 1000 dpi, som har gjort den til en suksesshistorie.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: