Springplanet trekker seg fra Fälth & Hässler AB

Etter å ha gjennomført due diligence av selskapet Fälth & Hässler AB, besluttet styret i Springplanet å trekke tilbake sin intensjonsavtale om å kjøpe Fälth & Hässler AB.
– Vi har kommet til at det i dagens situasjon ikke vil være gunstig for Springplanet å overta Fälth & Hässler Group, uttaler Springplanets administrerende direktør Bjørn Skölderud. I stedet velger vi å legge all energi i å øke lønnsomheten og antall kunder for våre eksisterende selskaper. Vi planlegger imidlertid et utvidet samarbeid med Fälth & Hässler som også innbefatter felles kundetilbud.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: