Springplanet trekker seg fra Fälth & Hässler AB

Etter å ha gjennomført due diligence av selskapet Fälth & Hässler AB, besluttet styret i Springplanet å trekke tilbake sin intensjonsavtale om å kjøpe Fälth & Hässler AB.
– Vi har kommet til at det i dagens situasjon ikke vil være gunstig for Springplanet å overta Fälth & Hässler Group, uttaler Springplanets administrerende direktør Bjørn Skölderud. I stedet velger vi å legge all energi i å øke lønnsomheten og antall kunder for våre eksisterende selskaper. Vi planlegger imidlertid et utvidet samarbeid med Fälth & Hässler som også innbefatter felles kundetilbud.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: