Bedre veiing og frankering fra Pitney Bowes

Veiing og frankering av 200 brev i samme arbeidsprosess, på ett minutt; det er hva som tilbys i Pitney Bowes’ nye system Connect++. Maskinen ble vist i britisk versjonen under den globale postmessen PostExpo i København, som ble åpnet 6. oktober. Denne messen henvender seg hovedsaklig til postale selskaper. Connect++ er et nettverkstilkoblet frankeringssystem, der man kan laste ned ulike funksjoner, porto og grafikk via Internett
Fullfarge
En interessant del av Connect++ er muligheten for fargetrykk i et belte på toppen av konvolutten. Det gjør at man kan arbeide med blanke konvolutter, som så tilføres avsender, logo og et salgsfremmende budskap under frankeringen. Naturlig nok er dette mest interessant for trykkerier som ønsker å frankere store mengder post med mulighet for å variere budskapet til ulike målgrupper i forbindelse med utsendingen. Dersom sendingen skal leveres mot følgeseddel, kan trykkfeltet benyttes til å skrive «Porto Betalt».
– Jeg tror denne funksjonen vil bli brukt mye, sier Peter Ståhl hos Pitney Bowes. Nå kan man for eksempel sette på hver avdelings adresse sammen med en logo og et markedsbudskap direkte på konvolutten. Dermed blir det enklere å holde orden på et antall konvolutter med ulike avsendere. Maskinen er utstyrt med en vekt som kan veie hver konvolutt, og fremdeles takle hastigheter på 200 brev i minuttet. Hvis alle brev veier mindre, kan vekten frakobles og maskinhastigheten økes til 300 brev i minuttet.

Raske endringer
Man begynner med å sortere posten i de kategorier og kontoer som skal belastes. Dette gjøres direkte på PC-skjermen i den medfølgende programvaren. Herfra velger man også om de forskjellige etikettene skal kombineres under frankeringsprosessen, og angir om det er A- eller B-post. Ved sending av pakker veies disse separat, og det produseres en etikett med lim som festes på pakken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: