Bedre veiing og frankering fra Pitney Bowes

PUBLISERT: 29 oktober 2010
OPPDATERT: 29 oktober

Veiing og frankering av 200 brev i samme arbeidsprosess, på ett minutt; det er hva som tilbys i Pitney Bowes’ nye system Connect++. Maskinen ble vist i britisk versjonen under den globale postmessen PostExpo i København, som ble åpnet 6. oktober. Denne messen henvender seg hovedsaklig til postale selskaper. Connect++ er et nettverkstilkoblet frankeringssystem, der man kan laste ned ulike funksjoner, porto og grafikk via Internett
Fullfarge
En interessant del av Connect++ er muligheten for fargetrykk i et belte på toppen av konvolutten. Det gjør at man kan arbeide med blanke konvolutter, som så tilføres avsender, logo og et salgsfremmende budskap under frankeringen. Naturlig nok er dette mest interessant for trykkerier som ønsker å frankere store mengder post med mulighet for å variere budskapet til ulike målgrupper i forbindelse med utsendingen. Dersom sendingen skal leveres mot følgeseddel, kan trykkfeltet benyttes til å skrive «Porto Betalt».
– Jeg tror denne funksjonen vil bli brukt mye, sier Peter Ståhl hos Pitney Bowes. Nå kan man for eksempel sette på hver avdelings adresse sammen med en logo og et markedsbudskap direkte på konvolutten. Dermed blir det enklere å holde orden på et antall konvolutter med ulike avsendere. Maskinen er utstyrt med en vekt som kan veie hver konvolutt, og fremdeles takle hastigheter på 200 brev i minuttet. Hvis alle brev veier mindre, kan vekten frakobles og maskinhastigheten økes til 300 brev i minuttet.

Raske endringer
Man begynner med å sortere posten i de kategorier og kontoer som skal belastes. Dette gjøres direkte på PC-skjermen i den medfølgende programvaren. Herfra velger man også om de forskjellige etikettene skal kombineres under frankeringsprosessen, og angir om det er A- eller B-post. Ved sending av pakker veies disse separat, og det produseres en etikett med lim som festes på pakken.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1