Fleksibel Xerox-løsning

PUBLISERT: 4 november 2010
OPPDATERT: 4 november

Xerox lanserer nå Color 550/560, en fargeskriver som skal passe både hos produksjonsbedrifter og i kontormiljøer. Det fremheves at den har et enkelt brukergrensesnitt via en trykkfølsom skjerm. Color 550 produserer 50 fargesider i minuttet, alternativt 55 sort-hvittsider, mens storebroren produserer henholdsvis 60 og 65 sider i minuttet. I likhet med andre modeller både fra Xerox og andre, benyttes fargepulver med lavt smeltepunkt. Dette skal sikre en jevn offsetlignende overflate med skarp tekst og høyoppløste bilder, samtidig som det sparer energi. Oppløsningen er 2400 x 2400 dpi, og det kan utvides med ferdiggjøringsløsninger som stifting, hulling, falsing og hefteproduksjon. Maskinen skal være egnet for volumer opptil 300.000 trykk i måneden, og kundene kan velge mellom ulike fargeserveralternativer, fra Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection, EFI Fiery og Creo. – Vi har samlet de mest etterspurte elementene i en løsning som kan integreres i ethvert utskriftsmiljø, sier Johnny Pettersen, produkt- og markedssjef for Office i Xerox Norge.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri