Fleksibel Xerox-løsning

Xerox lanserer nå Color 550/560, en fargeskriver som skal passe både hos produksjonsbedrifter og i kontormiljøer. Det fremheves at den har et enkelt brukergrensesnitt via en trykkfølsom skjerm. Color 550 produserer 50 fargesider i minuttet, alternativt 55 sort-hvittsider, mens storebroren produserer henholdsvis 60 og 65 sider i minuttet. I likhet med andre modeller både fra Xerox og andre, benyttes fargepulver med lavt smeltepunkt. Dette skal sikre en jevn offsetlignende overflate med skarp tekst og høyoppløste bilder, samtidig som det sparer energi. Oppløsningen er 2400 x 2400 dpi, og det kan utvides med ferdiggjøringsløsninger som stifting, hulling, falsing og hefteproduksjon. Maskinen skal være egnet for volumer opptil 300.000 trykk i måneden, og kundene kan velge mellom ulike fargeserveralternativer, fra Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection, EFI Fiery og Creo. – Vi har samlet de mest etterspurte elementene i en løsning som kan integreres i ethvert utskriftsmiljø, sier Johnny Pettersen, produkt- og markedssjef for Office i Xerox Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: