Fleksibel Xerox-løsning

Xerox lanserer nå Color 550/560, en fargeskriver som skal passe både hos produksjonsbedrifter og i kontormiljøer. Det fremheves at den har et enkelt brukergrensesnitt via en trykkfølsom skjerm. Color 550 produserer 50 fargesider i minuttet, alternativt 55 sort-hvittsider, mens storebroren produserer henholdsvis 60 og 65 sider i minuttet. I likhet med andre modeller både fra Xerox og andre, benyttes fargepulver med lavt smeltepunkt. Dette skal sikre en jevn offsetlignende overflate med skarp tekst og høyoppløste bilder, samtidig som det sparer energi. Oppløsningen er 2400 x 2400 dpi, og det kan utvides med ferdiggjøringsløsninger som stifting, hulling, falsing og hefteproduksjon. Maskinen skal være egnet for volumer opptil 300.000 trykk i måneden, og kundene kan velge mellom ulike fargeserveralternativer, fra Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection, EFI Fiery og Creo. – Vi har samlet de mest etterspurte elementene i en løsning som kan integreres i ethvert utskriftsmiljø, sier Johnny Pettersen, produkt- og markedssjef for Office i Xerox Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: