Fleksibel Xerox-løsning

Xerox lanserer nå Color 550/560, en fargeskriver som skal passe både hos produksjonsbedrifter og i kontormiljøer. Det fremheves at den har et enkelt brukergrensesnitt via en trykkfølsom skjerm. Color 550 produserer 50 fargesider i minuttet, alternativt 55 sort-hvittsider, mens storebroren produserer henholdsvis 60 og 65 sider i minuttet. I likhet med andre modeller både fra Xerox og andre, benyttes fargepulver med lavt smeltepunkt. Dette skal sikre en jevn offsetlignende overflate med skarp tekst og høyoppløste bilder, samtidig som det sparer energi. Oppløsningen er 2400 x 2400 dpi, og det kan utvides med ferdiggjøringsløsninger som stifting, hulling, falsing og hefteproduksjon. Maskinen skal være egnet for volumer opptil 300.000 trykk i måneden, og kundene kan velge mellom ulike fargeserveralternativer, fra Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection, EFI Fiery og Creo. – Vi har samlet de mest etterspurte elementene i en løsning som kan integreres i ethvert utskriftsmiljø, sier Johnny Pettersen, produkt- og markedssjef for Office i Xerox Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: