Acrobat fra 9 til X

Adobe lanserer i disse dager Acrobat X, blant annet med «Guided actions» (funksjonsmakroer) for å automatisere dokumentbearbeiding og publiseringsfunksjoner. Adobe legger også vekt på at de har forbedret verktøyene som slår sammen ulike dokumenter og filer til presentasjonsfiler, med nye muligheter for å skreddersy tilpasninger.
I lanseringen er det versjon X av både Acrobat, Acrobat Reader og Acrobat Suite, samt tilgang til nye tjenester på acrobat.com. De nye nettjenestene er utviklet for å hjelpe brukerne med å samhandle mer effektivt, blant annet gjennom bedre integrasjon med Microsoft Sharepoint. Av andre nye funksjoner i Acrobat X, finner vi:
– Enklere tilpasning til ISO-standarder, med Acrobat X og Reader X samt støtte for Microsoft SCCM og SCUP.
– Bedre samarbeid mellom Photoshop og Acrobat.
– Kommentarfunksjoner med kommentarlapper og fargemarkering for alle med Acrobat Reader X.
– Visning av PDF-filer på flere enheter med Acrobat Reader X, blant annet Android, Windows Phone 7 og Blackberry Tablet OS.
– Sikrere åpning av PDF-filer ved hjelp av beskyttet modus.
– Oppdatert brukergrensesnitt som viser alle de mest benyttede verktøyene i ett felt.

Alle produktene i Acrobat X-familien skal være tilgjengelige i engelske versjoner i løpet av november, med støtte for både Windows og Mac OSX. Acrobat X Pro koster 559 Euro, mens oppgradering koster 239 Euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: