Nytt og stort fra Canon

canon_storformat_web

Canon lanserte nylig to nye storformatskrivere; imagePROGRAF iPF815 og iPF825, der høy utskriftshastighet, fem blekkfarger og 44-tommers utskriftsbredde er spesielt vektlagt. De nye modellene er ifølge produsenten godt egnet for områder som arkitektur, ingeniørvirksomhet og konstruksjon, men også for grafiske områder som produksjon av butikkreklame i formater opptil A0.
Canons imagePROGRAF iPF815 og iPF825 etterfølger modellene iPF810 og iPF820. De nye modellene er utstyrt med «regnskapsfunksjon», administratormodus, større harddisk, mer minne til filbehandling og forbedret HP-GL/2-støtte. Det nye programmet for kostnadsoppfølging skal gi nøyaktig behandling av jobbhistorikk og annen informasjon, slik at brukerne enklere kan innhente utskriftsjobbdata og beregne utskriftskostnader. Den integrerte funksjonen for økonomimodus skal være velegnet til utskrift av raske skisser og korrektur.
Med harddisk på 160 GB er harddiskkapasiteten doblet i forhold til forrige modell, og det finnes også et verktøy for sikker sletting. Begge modellene har USB 2.0-grensesnitt og nettverksfunksjon, og iPF825 har i tillegg en stor kurv for oppsamling av utskrifter. Begge modellene skriver ut A1 i farger på 24 sekunder, og kan dermed produsere opptil 120 A1-sider i timen. Tegninger i A0-format skrives ut i løpet av 45 sekunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *