Valdres Trykk ut av bokproduksjon

Styret i Tun Media har vedtatt at Valdres Trykk sin produksjonsavdeling på Gjøvik overdras til de ansatte. Bakgrunnen er at Valdres Trykk AS bare ønsker å satse på avistrykk på Fagernes, fra og med 1. januar 2011.


De ansatte på Gjøvik har etablert Gjøvik Bokbinderi AS, som vil være et rent bokbinderi, forteller Kari Slaattelid som også legger til at boktrykkproduksjon fortsetter som planlagt ut året.

– Den grafiske bransjen har krevende rammebetingelser, synkende opplag og prispress fra utlandet er sterkt. De ansatte i det nye selskapet på Gjøvik har likevel stor tro på at et selvstendig bokbinderi kan opprettholde produksjon i Norge og drive lønnsomt. Foruten det nyetablerte Gjøvik Bokbinderi AS, er det kun 2 andre aktører i Norge som leverer tjenester til dette bokinnbindingssegmentet.

Det er Morgan Brenden som skal være daglig leder i det nye Gjøvik Bokbinderi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: