Valdres Trykk ut av bokproduksjon

Styret i Tun Media har vedtatt at Valdres Trykk sin produksjonsavdeling på Gjøvik overdras til de ansatte. Bakgrunnen er at Valdres Trykk AS bare ønsker å satse på avistrykk på Fagernes, fra og med 1. januar 2011.


De ansatte på Gjøvik har etablert Gjøvik Bokbinderi AS, som vil være et rent bokbinderi, forteller Kari Slaattelid som også legger til at boktrykkproduksjon fortsetter som planlagt ut året.

– Den grafiske bransjen har krevende rammebetingelser, synkende opplag og prispress fra utlandet er sterkt. De ansatte i det nye selskapet på Gjøvik har likevel stor tro på at et selvstendig bokbinderi kan opprettholde produksjon i Norge og drive lønnsomt. Foruten det nyetablerte Gjøvik Bokbinderi AS, er det kun 2 andre aktører i Norge som leverer tjenester til dette bokinnbindingssegmentet.

Det er Morgan Brenden som skal være daglig leder i det nye Gjøvik Bokbinderi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *