Ny forhandleransvarlig i Kodak

Pernille-Olsen-kodak

Kodak ansatte ny Nordic Channel Manager, eller nordisk forhandleransvarlig, i november. Stillingen er nyopprettet i forbindelse med at Jens Cronval i fjor valgte å begynne hos Heidelberg. AGI har snakket med den nyansatte forhandleransvarlige, Pernille Olsen, som kommer fra IT-sikkerhetsbransjen. Den 37-årige damen jobbet sist hos programvareselskapet Symantec, med ansvaret for distributører i Danmark, Norge og Island. I Kodak får hun i tillegg ansvaret for Sverige og Finland samt de baltiske landene.

Hvorfor har du søkt deg til den grafiske bransjen, som jo er sterkt rammet av finanskrisen?

– Det var mulighetene for igjen å arbeide med kanalsalg som fanget min interesse. IT-bransjen er også preget av krisen og rammes av konsolideringer, nedskjæringer og avvikling, så den grafiske bransjens utfordringer er ikke nye for meg, sier Pernille Olsen.

Hva blir de største utfordringene som forhandleransvarlig i Kodak?

– Den største utfordringen i starten er å bli kjent de nye produktene og bransjen. En annen utfordring blir å arbeide med de baltiske landene, som er et nytt område for meg. Men det blir spennende, og jeg synes det er interessant med de kulturelle forskjellene. Også mellom de nordiske landene eksisterer det forskjeller som det er viktig å forstå når man arbeider på tvers av landegrensene.

Et av målene Kodaks nye Channel Manager har satt seg, er å besøke samtlige forhandlere minst en gang de neste tre månedene. Med andre ord; ingen tvil om at hun vektlegger sterkt å bygge relasjoner med markedet.

– Min viktigste oppgave er at hjelpe Kodaks forhandlere med å utvikle sin virksomhet. Det kommer til å foregå i en tett dialog, og det gleder jeg meg til, avslutter Pernille Olsen.

Den nye jobben vil medføre en del reiseaktivitet for Pernille Olsen, men når hun har fri, skal det fremdeles være tid til triatlon og kajakkpadling. Hun kommer til å ha Kodak-kontoret i Danmark som base for sine aktiviteter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: