Nettbasert filhåndtering fra Danmark

To danske initiativtakere står bak en ny programvare for å sende filer via nettleseren. Løsningen heter Filecamp og er ifølge utviklerne et enkelt og innovativt verktøy for grafiske bedrifter som sender og samarbeider om filer. Filecamp har også funksjoner for innholdsadministrasjon, web-basert prøvetrykk, kundetilpasset design og grunnleggende verktøy for web-basert utskrift. Det opplyses at verktøyet i første rekke er utviklet for mindre bedrifter og trykkerier, samt frilansmedabeidere som ikke ønsker å investere i en større og mer avansert løsning. Mer informasjon på www.filecamp.net

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: